The Match: Striker Soccer G11 – game nu te downloaden in Google Play

Jawel hoor, het WK voetbal staat weer voor de deur en Samsung wil hier natuurlijk een grote rol in spelen. Eerder zagen we al een imposante, over-de-top, Hollywood-achtige commercial voor de Galaxy S5. Voor iedereen die hem nog niet gezien heeft, het is zeker de moeite waard om de video¬†even te bekijken ūüėČ

Aliens die de wereld willen vernietigen, 8-armige voetballende robots, Messi, Ronaldo en Wayne Rooney die samen in een intergalactisch voetbal team spelen om zo de Aarde te redden. Alsof een simpele video nog niet genoeg was heeft Samsung nu ook een videospel in het Galaxy 11 universum uitgebracht.

Het gaat hier om een voetbal spelletje voor op je Android smartphone waarmee je al voetballend de wereld moet proberen te redden van de kwaadaardige aliens. Geen zorgen je staat niet alleen, sterker nog, je hebt een paar van de beste voetballers tot je beschikking die de Aarde te bieden heeft.

Zo kun je spelen als Messi en zijn Ultimate Alien Invader aanval vrijspelen, of met Cristiano Ronaldo al teleporterend over het veld heen flitsen. Natuurlijk hebben ook Rooney, Casillas en Götze ook hun eigen speciale trucs die je vrij kunt spelen.

Tja‚Ķ je moet toch iets totdat het WK daadwerkelijk begint ūüėČ

De app is HIER gratis te downloaden voor je smartphone.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee