Specificaties Samsung Galaxy S5 Active opnieuw opgedoken

Begin deze week zagen we een aantal technische specificaties van de Samsung Galaxy S5 Active al voorbij komen. Toen waren ze afkomstig uit de AnTuTu benchmark, nu is het de database van benchmark GFXBench die het een en ander bevestigt.

samsung-galaxy-s5-active-gfxbench-specificaties Specificaties Samsung Galaxy S5 Active opnieuw opgedoken

Zo zien we opnieuw het 1080p full HD beeldscherm voorbij komen – waarschijnlijk van het LCD type. Hoewel GFXBench denkt dat deze een diagonaal heeft 5,2 inch, lijkt een 5,1 inch afmeting logischer. Tenslotte denkt GFXBench dat ook de gewone Galaxy S5 een 5,2 inch scherm heeft.

Ook de vermelde Snapdragon 800 processor is met een kloksnelheid van 2,5 GHz is in feite de Snapdragon 801 , welke in feite gewoon een opgefokte Snapdragon 800 is.

Al met al komen we maar weinig nieuws te weten over de Galaxy S5 Active: het is een Galaxy S5 met een nog hogere IP rating, en waarschijnlijk een LCD scherm. Verdere specificaties zijn nagenoeg identiek.

Rest de vraag wanneer Samsung het toestel zal onthullen. Maar behalve het idee dat dit vermoedelijk binnen afzienbare tijd zal gaan gebeuren, valt er nog weinig concreets te melden.

(via)

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Praat mee