SM-G750 is de Samsung Galaxy Mega 2

Het is alweer even geleden dat wij van GalaxyClub als eerste een Samsung toestel met modelcode SM-G750 op het spoor kwamen. Hoewel we destijds dachten aan een Neo variant van de Galaxy S5, lijkt nu bevestigd dat het om de Galaxy Mega 2 gaat.

samsung-galaxy-mega-6-3 SM-G750 is de Samsung Galaxy Mega 2

De eerste Galaxy Mega, die binnenkort opgevolgd zal worden door de Galaxy Mega 2

De bekende geruchtenmakelaar @evleaks weet via Twitter te melden dat de SM-G750 door het leven gaat als de Galaxy Mega 2. En daarmee kunnen we dus ook de reeds bekende technische specificaties van dit toestel toewijzen aan de Mega 2: een 720p beeldscherm, en mogelijk een 2,3 GHz quadcore processor.

Een andere stukje informatie – dat het toestel over een 5,1 inch scherm zou beschikken – lijkt ons hiermee ontkracht, aangezien de Mega 2 met zekerheid een groter display heeft.

Het feit dat het toestel kennelijk al uitgebreid getest wordt, getuige de verschillende keren dat het onder zijn modelcode reeds opdook, wijst er wat ons betreft op dat het niet al te lang meer zal duren voor de Galaxy Mega 2 zijn opwachting zal maken.

Galaxy deal tips

Praat mee