‘Samsung’s Gear Glass komt tegelijk met de Galaxy Note 4′

De laatste maanden kon je herhaaldelijk geruchten lezen over Samsung’s tegenhanger van Google’s Glass – de bril of headset die voor het gemak maar Gear Glass is gedoopt. Volgens bronnen in Zuid-Korea is Samsung van plan de nieuwe wearable tegelijk met de Galaxy Note 4 te lanceren.

samsung-gear-glass-earphone-patent-1 'Samsung's Gear Glass komt tegelijk met de Galaxy Note 4'

Op zich klinkt het niet onlogisch: Samsung’s eerste smartwatch werd in combinatie met de Galaxy Note 3 op de markt gebracht, en een release van de Gear Glass samen met de Galaxy Note 4 zou een interessant pakketje op kunnen leveren.

Wát de Gear Glass precies is, is in feite natuurlijk nog niet bekend. Een aantal afbeeldingen, door GalaxyClub enige tijd geleden opgeduikeld in een Koreaanse patentaanvraag – zie hierboven – toont geen ‘traditionele’ bril, maar een soort headset met beeldscherm.

Een onthulling samen met de Galaxy Note 4 zal begin september plaatsvinden, aan de vooravond van de Berlijnse IFA beurs die van 5 tot 10 september plaatsvindt.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee