Samsung’s Android Wear productlijn: Galaxy Wear?

Hoewel Samsung’s huidige Gear serie voornamelijk draait op het eigen Tizen systeem, weten we sinds een tijdje dat de Zuid-Koreanen ook plannen hebben met Google’s Android Wear systeem. Een Koreaanse merknaamregistratie suggereert dat deze producten onder de naam Galaxy Wear in de winkels zou kunnen belanden.

samsung-galaxy-wear1 Samsung's Android Wear productlijn: Galaxy Wear?

Twee dagen geleden diende Samsung tenminste een verzoek in voor het registreren van de term Galaxy Wear, bij het Korean Intellectual Property Office.

De naam Galaxy is natuurlijk onlosmakelijk verboden aan Samsung’s Android producten, en de toevoeging Wear spreekt al helemaal voor zich. Het lijkt dus niet meer dan logisch dat het hier gaat om de toekomstige, op het Android Wear systeem draaiende serie wearables.

De merknaamregistratie is te vinden in de database van KIPRIS, nog niet officieel gepubliceerd, maar wel te vinden onder aanvraagnummer 4020140036059.

Galaxy deal tips

Praat mee