Samsung legt ‘Gear Blink’ naam vast in Zuid-Korea: dé bril?

Samsung heeft, volgens recente berichten, 71 procent van de markt voor smartwatches in handen. Op lauweren wordt echter nog niet gerust. Zo verwachten we nog een stand alone versie van de Gear 2 – mogelijk Gear Solo geheten – en een slimme bril, die door media inmiddels Gear Glass is gedoopt. Nu wil Samsung in haar thuisland Zuid-Korea ook de naam Gear Blink registreren.

samsung-gear-blink-trademark-gc Samsung legt 'Gear Blink' naam vast in Zuid-Korea: dé bril?

De aanvraag voor de handelsnaam Gear Blink werd gedaan bij de Korean Intellectual Property Office, en verraadt weinig over het soort product dat achter de naam verscholen gaat. De productclassificatie behorend bij de aanvraag is het zelfde als die van, bijvoorbeeld, de Gear Fit.

Natuurlijk willen we graag denken dat het hier om de naam gaat waaronder de Gear Glass straks, tegelijk met de Galaxy Note 4,  in de winkels zal belanden – iets met een bril, ogen, knipperen, en dus Blink. Maar laten we wel wezen: dan zijn we ook maar aan het raden.

In ieder geval is duidelijk dat er nog meer producten in de Gear serie aan zitten te komen – een bril, of heel iets anders.

De aanvraag voor registratie met nummer 4020140033123, die nog niet is toegekend, is te vinden in het systeem van KIPRIS.

Galaxy deal tips

Praat mee