Samsung lanceert Knox 2.0, als eerste te gebruiken met de Galaxy S5

Het was alweer even geleden dat we berichtten dat Knox 2.0 – de tweede generatie van Samsung’s Knox beveiligingspakket – de alomvattende Common Criteria certificatie had gekregen, en dat ook gebruik van de vingerscanner van de Galaxy S5 in het pakket zou worden opgenomen. Vandaag heeft Samsung Knox 2.0 officieel aangekondigd.

samsung-knox-2-0-galaxy-s5 Samsung lanceert Knox 2.0, als eerste te gebruiken met de Galaxy S5

Niet geheel verrassend zal Knox 2.0 – nu bekend als Knox Workspace – als eerste beschikbaar zijn op de Galaxy S5 – gebruik(st)ers met een andere Galaxy zullen in de loop van de komende maanden aan de beurt komen voor een update van het Knox pakket.

Inmiddels is Knox geëvolueerd tot een compleet platform, inclusief enterprise mobility management, een marktplaats met applicaties en allerhande mogelijkheden om het pakket aan te passen aan de wensen en eisen van een onderneming.

Meer informatie over het gebruik van de nieuwe Knox Workspace vind je op Samsung’s eigen Knox website.

(via)

 

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee