Samsung lanceert batterij met neplederen look

Energie kun je nooit genoeg hebben als je veel intensieve dingen doet met jouw smartphone. Om jouw Galaxy geheel in stijl – Galaxy Note 3 stijl, om precies te zijn – onderweg te kunnen opladen, komt Samsung met haar EB-PG900B batterij.

samsung-batterij-leer Samsung lanceert batterij met neplederen look

Deze batterypack heeft dezelfde kunstlederen look als de Note 3, weegt 173 gram, en heeft een capaciteit van 6000 mAh – genoeg om je bijvoorbeeld de Galaxy S5 twee keer op te laden zonder stopcontact.

Als eerste komt deze semi-stijlvolle batterij in India op de markt, voor omgerekend zo’n 44 euro. Een microUSB kabel om ‘m met jouw Galaxy te verbinden zit in de batterij ingebouwd. Wanneer je ‘m hier in de Lage Laden kunt bestellen weten we nog niet – maar we houden je op de hoogte!

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee