Nederlandse Samsung Galaxy Tab 2 7.0 krijgt update naar Android 4.2.2

De WiFi variant van de zeven inch versie van Samsung tweede generatie Galaxy Tab tablets – de Galaxy Tab 2 7.0 WiFi dus – krijgt vandaag een update naar Android versie 4.2.2.

samsung-galaxy-tab-2-7-0-android-4-2-2-update-xxden1 Nederlandse Samsung Galaxy Tab 2 7.0 krijgt update naar Android 4.2.2

Hij doet alweer even dienst, de Galaxy Tab 2 7.0, en elders was de update naar Android 4.2.2 al enige maanden beschikbaar. Vandaag volgt dus – eindelijk – de update voor Nederlandse gebruik(st)ers.

De update, met versienummer XXDNE1, brengt onder andere kleine veranderingen in de interface van het apparaat, en – als het goed – verbeteringen in de snelheid en batterijduur. Verder komt er een verbeterde versie van Google’s Now dienst met de update mee, én de mogelijkheid foto’s te tonen als een soort screensaver op het vergrendelscherm.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. clemens zegt

  Waarom heeft Nederland hier zo lang op moeten wachten?
  Merk een-twee-drie niet zo veel. Veel Google en Samsung spul uitgezet om geheugenbeslag terug te dringen. Loopt finaal uit de cloud.

 2. Lydia zegt

  Ook de mijne is ge-update maar nu wil het startscherm zich niet aanpassen en ook Accuweather krijg ik niet meer op het startscherm te zien. Wie heeft tips hiervoor?

 3. Ko zegt

  Na update 4.2.2 op mijn Tab2.7. Ik kan geen keuze meer maken van welke videoplayer er is geinstalllerd op mijn Tab, ook voorheen zag ik “ïnternet” staan zodat ik een filmpje kon downloaden. Niets meer.
  Wat moet ik doen om dit weer te kunnen doen?

 4. B zegt

  Ik heb ook hetzelfde. Batterij snel leeg, Met internet kan hij bepaalde site’s moeilijk laden (voorbeeld Telegraaf, veel plaatjes). Ook filmpjes kijken via het internet (dus NIET via de Utube-app) gaat niet. Haperingen en het traag verwerken van applicaties is dagelijks aan de orde. Wat een k*t-update. Terugzetten naar fabrieksinstellingen heeft geen zin, want die update wordt gewoon opnieuw door je strot geduwd. Heeft er iemand misschien een oplossing gevonden? Want al die 3D-weergave is natuurlijk leuk, maar een vlotte en soepel werkende tablet heb ik meer aan…..

 5. my name is mine zegt

  Download de oude versie van samsung website en flash deze via pc met odin.
  zet eerst kies uit wat in achtergrond draait via taakbeheer

 6. Tanja zegt

  Vandaag het volgende mailtje naar Samsung gestuurd. Ben zo boos!

  hallo, dit is nu al de tweede keer dat ik dit vraag. Waarom heb ik nog steeds android 4.0.4, op mijn samsung galaxy tab 2 10.1, terwijl er veel nieuwere versies zijn? Ik wil graag nog lang plezier hebben van mijn tablet, maar ik krijg het gevoel geboycot te worden op deze manier, zodat u hoopt dat ik een andere koop! Heel slecht van Samsung! Ik heb nu een Samsung telefoon en tablet, maar de volgende keer zeker niet meer!

Praat mee