‘Samsung Galaxy S5 Prime komt in vijf kleuren’ – in Zuid-Korea

De man achter het bekende Twitteraccount @evleaks, Evan Blass, heeft momenteel weer heel wat te melden over aankomende smartphones. Zo laat hij weten dat de Samsung Galaxy S5 ‘Prime’ in vijf kleuren zal worden verkocht. In Zuid-Korea, althans.

samsung-galaxy-f-s5-prime-render-2 'Samsung Galaxy S5 Prime komt in vijf kleuren' - in Zuid-Korea

Fanconcept van een eventuele Galaxy S5 Prime

Volgens hem komt de Galaxy S5 ‘Prime’ in het zwart, wit, blauw, goud, en roze in de schappen te liggen – wat niet alleen aardig is om te weten, maar ook wijst op het feit dat Samsung al héél ver is met de voorbereidingen van de officiële release van het toestel.

Toch blijft er het één en ander onduidelijk. Deze kleurvarianten zijn die voor de Zuid-Koreaanse markt, en zeggen dus maar weinig over een eventuele Europese toestelversie. Eerdere geruchten wisten te vertellen dat deze premium versie van de Galaxy S5 mogelijk alleen in een beperkt aantal landen zal worden verkocht, en het nieuws van vandaag doet weinig om dit idee te ontkrachten.

Samsung heeft er een handje van sommige toestellen slechts in beperkte aantallen op de markt te brengen. Vorig jaar nog zagen we bijvoorbeeld de Galaxy Round en de Galaxy S4 LTE-A – een snellere versie van de gewone Galaxy S4 – die in eerste instantie alleen in Samsung’s thuisland te koop was. Beide toestellen bereikten uiteindelijk nooit de Nederlandse markt.

Natuurlijk kán het prima zo zijn dat de Galaxy S5 ‘Prime’ straks ook in ons land verkrijgbaar is, maar zolang we dat niet zeker weten is dat, tja, alles behalve zeker.

Galaxy deal tips

Praat mee