Samsung Galaxy S5 Mini te zien op foto’s

Nu Samsung’s Galaxy S5 Active officieel onthuld is – al is het nog maar de vraag of we ‘m hier ooit zullen kunnen kopen – kunnen we gaan wachten op de lancering van de Galaxy S5 Mini. Te zien is deze laatste in ieder geval nu, op een aantal haarscherpe foto’s.

samsung-galaxy-s5-mini-1 Samsung Galaxy S5 Mini te zien op foto's

Wie anders dan de mannen van Sammobile hebben een paar foto’s van de Galaxy S5 Mini op de kop weten te tikken, waarop we een toestel zien dat – bijna verdacht – veel op zijn grote broer lijkt: dezelfde matte, geperforeerde achterkant, met dezelfde hartslagmeter. Pas als de achterklep eraf gaat zien we duidelijker verschillen tussen de S5 Mini en de Galaxy S5 zelf.

samsung-galaxy-s5-mini-2 Samsung Galaxy S5 Mini te zien op foto's

De Galaxy S5 Mini is in ieder geval óók uitgerust met een vingerscanner, terwijl de behuizing ook stofdicht is en waterbestendig tot één meter diepte.

samsung-galaxy-s5-mini-3 Samsung Galaxy S5 Mini te zien op foto's

Niet zichtbaar op de foto’s, maar wel al bekend, zijn het grootste deel van de specificaties van de Galaxy S5 Mini: een 4,5 inch Super Amoled met een resolutie van 1280 bij 720 pixels, een acht megapixel camera, en een Exynos 3 Quad processor met een kloksnelheid tot 1,4 GHz.

Op software gebied zijn de van de ‘grote’ Galaxy S5 bekende features als de Kids Mode, Ultra Power Saving Mode en de Private mode natuurlijk evengoed van de partij.

Wanneer de lancering van de Galaxy S5 Mini gepland is, is niet erg duidelijk, maar erg lang zal het niet meer duren – al zeggen we dit al enige weken over het toestel.

(via)

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee