Samsung Galaxy S5 Active speelt hoofdrol in video

Na gerucht op gerucht over de robuuste versie van de Galaxy S5, Samsung’s Galaxy S5 Active, duikt het toestel op in twee video’s waarin we het toestel – verpakt in een zogeheten dummy case – in levende lijve kunnen aanschouwen.

samsung-galaxy-s5-active-video-1024x546 Samsung Galaxy S5 Active speelt hoofdrol in video

Om precies te zijn zien we de Galaxy S5 Active die bestemd is voor de Amerikaanse provider AT&T – dezelfde toestelversie met modelcode SM-G870A waarvan wij destijds al vaststelden dat deze over een 1080p full HD beeldscherm beschikt.

Het toestel beschikt zo te zien over dezelfde fysieke bedieningsknoppen als zijn voorganger, de Galaxy S4 Active, hoewel de rest van het toestel grotendeels verborgen zit in een speciale case die het design nog even verborgen houdt.

In ieder geval wordt bevestigd wat we al wisten: qua hardware komt de Galaxy S5 Active overeen met de ‘gewone’ Galaxy S5: een Snapdragon 801 processor, een 5,1 inch 1080p beeldscherm, en een 16 megpixel camera. In de video wordt beweerd dat het toestel ook nog eens uitgerust met een Super Amoled scherm.


(via 12)

Beste Galaxy S5 Active deals per provider

Praat mee