Samsung Galaxy Note 3 Neo binnenkort in roze en rood

De Galaxy Note 3 Neo was tot nu toe alleen in het zwart en wit verkrijgbaar, en dus wordt het tijd dat Samsung met wat meer keuze op de proppen komt. En zie daar de rode en roze Galaxy Note 3 Neo varianten.

samsung-galaxy-note-3-neo-rood-roze Samsung Galaxy Note 3 Neo binnenkort in roze en rood

Dat blijkt tenminste uit een document (PDF) afkomstig van Samsung zelf, waarin de Galaxy Note 3 Neo te zien is in zowel een rode alsook een roze toestelversie.

Om precies te zijn gaat het hier om de Note 3 Neo zoals deze in Zuid-Korea zelf wordt verkocht, en waarvan de hardware – vooral: de processor – iets afwijkt van ‘onze’ Nederlandse variant. Dat neemt niet weg dat de kans aanwezig is dat we deze nieuwe kleuropties op niet al te lange termijn ook aan deze kant van de aardbol kunnen aantreffen. Alleen op de vraag wanneer moeten we het antwoord nog even schuldig blijven.

(via)

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee