Poef! Daar is de Samsung Galaxy S4 Value Edition

Het is alweer even geleden dat er een Samsung toestel opdook met de modelcode GT-I9515, waarvan kort daarna duidelijk werd dat het om de Galaxy S4 Value Edition ging. En toen werd het stil. Maar wat blijkt? Zonder enige vorm van fanfare heeft Samsung het toestel inmiddels al mondjesmaat op de markt gebracht.

samsung-galaxy-s4-value-edition Poef! Daar is de Samsung Galaxy S4 Value EditionOm te beginnen zullen we even door de verschillen tussen de ‘gewone’ Galaxy S4 en de Value Edition lopen. Klaar. Het toestel met de toevoeging Value Edition is,voorzover we zo snel kunnen nagaan identiek aan de normale S4. Wél is er een grijze – pardon, zilverkleurige – toestelversie beschikbaar, en draait hij standaard al op Android versie 4.4 KitKat. De gewone S4 doet dit ook, maar daarvoor zul je dan wel de laatste beschikbare updates moeten uitvoeren.

Qua prijs ontlopen beide Galaxy S4 varianten eigenlijk maar weinig, en dus rijst in ons achterhoofd toch wel een beetje de vraag wat precies de Value is van deze Value Edition. Behalve natuurlijk de zilverkleurige toestelvariant – díe is wel degelijk nieuw.

Op dit moment is Belsimpel de eerste winkel die de Galaxy S4 ‘VE’ daadwerkelijk kan leveren. Hun aanbiedingen check je HIER.

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee