Opnieuw kleine update voor unbranded Samsung Galaxy S3 GT-I9300

samsung-galaxy-s3-update-xxugnd5-nederland Opnieuw kleine update voor unbranded Samsung Galaxy S3 GT-I9300Het regent vandaag. Updates voor Samsung smartphones, wel te verstaan. Tegelijk met de Galaxy S5 en de Galaxy S4 Active, krijgt ook de Galaxy S3 vandaag een shot nieuwe software. Een kleintje, weliswaar, maar toch.

De unbranded Samsung Galaxy S3, met modelcode GT-I9300 en dus zonder 4G verbinding, krijgt een bescheiden stabiliteitsupdate. De update, die firmwareversie XXUGND5 naar het toestel brengt, laat de Galaxy S3 zoals verwacht gewoon op Android 4.3 draaien – dit is niet verrassend.

Dit is de tweede stabiliteitsupdate na de grote sprong naar Android 4.3 – de eerste kwam in maart alvoorbij.

Hoewel we tot nu toe geen echte grote verschillen hebben kunnen ontdekken, lijkt de TouchWiz interface van onze redactionele Galaxy S3 wat soepeler te werken. Het is echter nog een beetje vroeg om conclusies te trekken over eventuele verbeterde snelheid en/of batterijduur na de update van vandaag.

Heb jij deze update ook al geïnstalleerd op jouw Galaxy S3? Deel hieronder jouw ervaringen!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. andre zegt

  bener 4 uur mee bezig geweest om de update geinstalleerd te krijgen.
  zware bevalling gisteravond.
  vandaag niets bijzonders gemerkt, misschien is dat ook wel de bedoeling.

 2. petra zegt

  Net de update via telefoon zelf gedaan….was binnen 10 minuten gebeurd.
  Geen problemen ondervonden. Zover ik nu kan beoordelen is alles onveranderd en niets nieuws gesignaleerd.
  Of deze update een batterij vreter is kan ik nu nog niet beoordelen ( dit was bij mij bij de vorige update namelijk wel het geval) Ik hou jullie op de hoogte van eventuele nog komende problemen of nieuws.

  • Jack zegt

   Zowel mijn toestel als Kies geeft aan dat ik de nieuwste versie namelijk buildnr. NA5.(mrt. 2014) Kan het zijn dat niet iedereen de nieuwste update naar ND5 krijgt of zijn er andere oplossingen hiervoor?

 3. Miriam zegt

  Update op 31/5/2014 geinstalleerd. Naast een onstabiele wifi-verbinding (sinds de enerlaatste update) nu ook een batterij die ontzettend snel leeg loopt. Als iemand een oplossing heeft, hoor ik het graag!

 4. Herman zegt

  Na deze update valt TomTom steeds uit. Het lijkt wel Of de gps helemaal in de war raakt.

  Na afsluiten van de app en weer opstarten werkt het weer maar het is heel variabel hoe lang!

  Nog iemand met deze ervaring?

 5. Lange Heusden zegt

  Bij mij enorme batterij slurper en Facebook valt regelmatig uit bij opstarten YouTube filmpje.
  Instabiele Wifi, dan moet je bij ‘Geavanceerd’ vinkje weghalen bij ‘automatisch sterkste signaal kiezen’

 6. Stefan zegt

  Mijn galaxy s3 was zeer traag daarom heb ik fabriek instellingen terug gezet. Nu werkt hij sneller maar de batterij gaat heel snel leeg!!!! 1% binnen 10 minuten als de toestel op stand by is.

 7. ICEFLY zegt

  Whoop Whoop, heb die update allang…voordat kies etc ermee kwam, ben het nu zat aan worden, iedereen wandeld met 4.4 KitKat en onze s3 mag niet hoger dan 4.3 komen van meneer samsung, onzin vind ik het, maar ja zo verplicht men je altijd een ander toestel te nemen, goewd voor de economie maar niet voor mij, ik had de s1 na twee weken al geroot, custom rom van darky’s…altijd goed geweest daarna de s2 genomen, orgineel gehouden, een en al gedoe, nu de s3 deze na twee weken direct unbrand van vodafone shizzle, nu irriteert mij de play kiosk en play video flipboard en al die apps waar je niet om vraagt die je niet kan verwijderen, kortom ik ga vandaag de s3 customizen met custom rom, rooten en de hele mik mak dan voorzien van 4.4….. mijn abbo loopt bijna af en dan neem ik sim only, lekker goedkoop met een s3 voorzien van KitKat, het kan allemaal zoals je het wilt hebben, kwestie van begrijpens lezen en uitvoeren…. ik vind jammer dat goolge je deze apps door de strot duwt en je geen keuze geeft, ik ben helemaal waus van android , vind het het beste ooit…maar al dat gefok met die Gapps irriteerd me behoorlijk, dus root je phone en neem afscheid van al die verplichtingen….

  • ICEFLY zegt

   sorry voor eventuele spelfouten, maar ik typ als een adhd bezettene…en jaaaa dan gaat het te snel en maak je heel snel typfouten, maar goed iemand met de brain horizontaal komt er vast wel uit…

 8. Theo zegt

  Ik krijg op mijn S3 plotseling een update van 16juli2014 met breedbandversie I9300XXUGNA8 en buildnummer
  JSS15J.I9300XXUGNG3. Ik kan geen verschillen ontdekken. Ik heb Android-versie 4.3 op mijn S3 staan.
  Kan iemand mij iets meer vertellen?

 9. Jean-Marie zegt

  Heb eveneens versie 4.3 op GSM Samsung Android S3 GT i9300 en de batterij houdt het geen dag vol. Ik ben op zoek naar een middel en procedure om te rooten zoals Icefly aanraadt.

Praat mee