‘Onthulling Samsung Galaxy Note 4 op 3 september’

Echt speculeren over wanneer de Samsung Galaxy Note 4 onthuld zal worden hoeven we niet. Een blik op de kalender en Samsung’s gewoontes leert dat dit op drie of vier september zal gebeuren – kort voor de start van de IFA beurs in Berlijn, waar iedere nieuwe Note gelanceerd wordt. Desondanks lijkt de keuze te zijn gevallen op drie september.

samsung-three-sided-display-phone-design-patent-2 'Onthulling Samsung Galaxy Note 4 op 3 september'

 

Ontwerppatent dat het meerzijdige scherm toont dat we mogelijk op de Galaxy Note 4 terug zullen zien

De datum van drie september voor het Samsung Unpacked evenement waar de Galaxy Note 4 het levenslicht zal zien komt uit dezelfde koker van de insider die vorig jaar de correcte datum van de lancering van de Galaxy Note 3 voorspelde.

Zoals gezegd: je hoeft geen genie te zijn om de lanceerdatum van de Galaxy Note 4 juist te gokken, maar vooruit: we noteren alvast de derde september als dé datum.

De Galaxy Note 4 zou het eerste toestel sinds enige tijd zijn, waarmee Samsung flinke stappen richting toekomst zou willen zetten. Zo gaat het gerucht dat het toestel mogelijk uitgerust is met een scherm dat zich niet beperkt tot de voorzijde van het toestel. Een recent gepubliceerd designpatent – zie hierboven – toont mogelijk een glimp van een dergelijk beeldscherm. Dit scherm zou tevens een QHD resolutie hebben van 2560 bij 1440 beeldpunten, en dus een stuk scherper zijn dan dat van zijn voorganger.

De Galaxy Note 4 – mogelijke modelcode SM-N910 – is daarnaast waarschijnlijk, net als de Galaxy S5, waterdicht, met kans op een vingerafdrukscanner.

(via)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Praat mee