Korte maar krachtige reclamespotjes voor de Samsung Galaxy S5

Als het op grote, aandachttrekkende reclamecampagnes aankomt staat Samsung haar mannetje – de lancering van de Galaxy S5 vormt hierop ook geen uitzondering. Maar soms besluit een snugger reclamebureau gewoon maar eens een paar korte, bondige spotjes te maken. Waarin niet eens de draak met Apple wordt gestoken.

samsung-galaxy-s5-reclame-power-saving-privacy-ip67 Korte maar krachtige reclamespotjes voor de Samsung Galaxy S5

Zo wijst Samsung erop dat je Galaxy S5 zonder zorgen gewoon in de WC pot kunt laten vallen. En eerlijk is eerlijk: dit is gewoon een prettige eigenschap. Tenslotte is ruim een derde van de toestellen dat in Samsung’s reparatiecentra belandt het slachtoffer van ongelukjes met water. En reken maar dat een significant deel daarvan in en om het toilet plaatsvond.

Ook de Ultra power saving mode is zo’n functie die je misschien niet supervaak zult gebruiken, maar áls je ‘m nodig hebt kan het een echte life saver zijn – of het nu je carrière is die er vanaf hangt of niet.

En dan is er nog de Private modedie ook als je geen mooie jonge vrouw bent best een uitkomst kan zijn. Al met al wijzen deze drie spotjes op drie features van de Galaxy S5 die simpelweg gewoon handig zijn – daar waren we het in onze uitgebreide Galaxy S5 review ook al over eens.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee