Kleine update voor Vodafone’s Samsung Galaxy S3 4G

Schrik niet! Er komt nog geen Android 4.4 KitKat naar jouw Vodafone branded Samsung Galaxy S3 met 4G verbinding (GT-I9305). Wel kun je een kleine update installeren voor dit toestel die het Android besturingssysteem gewoon op versienummer 4.3 houdt.

samsung-galaxy-s3-4g-vodafone-update-xxuenc1 Kleine update voor Vodafone's Samsung Galaxy S3 4G

Dit is de eerste update voor Vodafone’s Galaxy S3 met 4G verbinding sinds de grote update naar Android 4.3 voor het toestel. Het gaat hier om een stabiliteitsupdate, die voornamelijk kleine problemen – ontstaan na de grote update – wegpoetst.

Je kunt de update, met versienummer XXUENC1, vanaf vandaag installeren via jouw toestel zelf, of, uiteraard, met Samsung’s Kies software via je PC.

Heb je de update van vandaag geïnstalleerd? Wat merk jij ervan?

(via)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee