Is dit wel of niet de Samsung Galaxy S5 Dx a.k.a. S5 Mini?

Lastig hoor. Nadat nog maar kort geleden een schermafbeelding opdook van de website van Samsung’s Engelse tak, met een toestel met de naam Samsung Galaxy S5 Dx – vermoedelijk de Galaxy S5 Mini – volgt er nu een (iets) gedetailleerde afbeelding van deze telefoon.

samsung-galaxy-s5-mini-galaxy-dx-render Is dit wel of niet de Samsung Galaxy S5 Dx a.k.a. S5 Mini?

De afbeelding in kwestie komt ook nu uit de koker van überroddelaar @evleaks, is wat wazig, en lijkt inderdaad het toestel te tonen dat opdook onder de naam Galaxy S5 Dx.

Maar – inderdaad, nu volgt de ‘maar’ – de datum op het scherm is dat van de lancering van de ‘grote’ Galaxy S5. Dit, terwijl Samsung de gewoonte heeft dergelijke afbeeldingen te voorzien van de datum waarop het getoonde toestel onthuld wordt of werd. En 24 februari is nu eenmaal níet de datum waarop de Galaxy S5 Dx/Mini gelanceerd werd.

Tel daarbij op dat wij gisteren al wat kanttekeningen hadden bij de vermeende schermafbeelding van Samsung’s Engelse website waarop het toestel te zien zou zijn, en het vermoeden bekruipt ons dat hier het een en ander niet helemaal klopt.

Toch zullen we niet lang hoeven wachten, om zeker te weten hoe de vork in de spreekwoordelijke steel zit. De Galaxy S5 Mini danwel Dx zit her en der al in Samsung’s databases, en dus lijkt een onthulling nabij.

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee