Is dit de Samsung Galaxy S5 ‘Prime’?

Ow Reddit, bron van vanalles en nog wat, en soms foto’s van onbekende telefoons. Maar ook van menig practical joke. In ieder geval is er een foto opgedoken van – naar verluid – de premium versie van de Galaxy S5, voor het gemak Galaxy S5 ‘Prime’ genaamd.

samsung-galaxy-s5-prime-metaal Is dit de Samsung Galaxy S5 'Prime'?

Op de foto zien we in ieder geval een toestel dat zo’n beetje identiek is aan de gewone Galaxy S5, ware het niet dat het toestel uitgerust is met een metalen behuizing. Niks mis mee, ware het niet dat een dergelijke metalen achterklep met wat moeite relatief eenvoudig te vinden is op websites als eBay.

Toegegeven, zulke achterkantjes zijn dan niet voorzien van Samsung’s logo – want die mogen fabrikanten van zulke accessoires niet gebruiken – maar dat hoeft voor de handige fotoshopper geen obstakel te vormen. Tenslotte hadden de jongens en meisjes van AndroidCentral een dergelijke foto enige tijd geleden al bijelkaar geraapt. Wie weet, mogelijk is het zelfs díe afbeelding, maar dan behoorlijk bewerkt.

En dus moeten we het hier mee doen. Héél misschien is dit inderdaad de Galaxy S5 ‘Prime’. Lijkt het jou iets, een toestel dat er nagenoeg hetzelfde uitziet als de Galaxy S5, maar dan met een metalen behuizing?

(via 1, 2)

 

Galaxy deal tips

Praat mee