Is dit dan de Samsung Galaxy S5 ‘Prime’?

Het moest er een keertje van komen: de eerste foto’s waarvan je enigszins kunt geloven dat ze de Samsung Galaxy S5 ‘Prime’ – de premium variant van de ‘gewone’ Galaxy S5 – tonen.

samsung-galaxy-s5-prime-1 Is dit dan de Samsung Galaxy S5 'Prime'?

Tenminste, de mannen van PhoneArena beweren dat deze foto’s inderdaad de Galaxy S5 “Prime’ tonen, compleet met aluminium behuizing en QHD scherm met de hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels.

Het toestel op de foto zou verder uitgerust zijn met Qualcomm’s Snapdragon 805 processor, die een stapje harder gaat dan de 801 chip in de Galaxy S5.

samsung-galaxy-s5-prime-2 Is dit dan de Samsung Galaxy S5 'Prime'?

Tevens lijkt de Galaxy S5 ‘Prime’ een speaker aan de onderrand te hebben, in plaats van aan de achterzijde – mensen met een Galaxy Note 3 kennen deze aanpak van dit toestel.

Óf het toestel op deze foto’s daadwerkelijk de premium Galaxy S5 toont waar velen op zitten te wachten weten we natuurlijk pas zodra Samsung het toestel daadwerkelijk onthult – wanneer dat ook moge zijn (maar vermoedelijk over niet al te lange tijd).

samsung-galaxy-s5-prime-3 Is dit dan de Samsung Galaxy S5 'Prime'?

Overigens is er ook goed nieuws voor iedereen die twijfelt of we deze deluxe S5 ooit buiten Zuid-Korea in de schappen gaan aantreffen. Meneer @evleaks schijnt in ieder geval van mening te zijn dat er ook een variant van dit toestel, met modelcode SM-G901, bestemt is voor de Europese markt. In de kleuren blauw, zwart, wit en goud, om precies te zijn – net als de ‘normale’ Galaxy S5 inderdaad.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Jasper zegt

    Hij lijkt ineens stukken dikker. En met die putjes ziet het er nu wel echt lelijk uit. Hopen dat ze het ontwerp nog een klein tikje aanpassen

  2. Ger Jansen zegt

    Dat ie er lelijk uit ziet, is natuurlijk Uw mening, en is dus subjectief.
    Ik vind het juist mooier, ik heb nu zo’n “gladde” S2 en vind dit nieuwe concept veel mooier.

    Ger

Praat mee