Galaxy S5 prime en Galaxy K (S5 mini) display specs gelekt

De geruchten rond de S5 Prime blijven maar komen. Een paar dagen terug hadden we nog een mogelijke foto van een zogenaamde Premium versie van de S5 te pakken, vandaag hebben we via – inderdaad 😉 – sammobile te specificaties van het beeldscherm voorgeschoteld gekregen.

Volgens de bron (van GSMarena) zal de S5 Prime (SM-G906) beschikken over een 5.2 inch display met een QHD resolutie van 2560×1440 pixels. De S5 Mini (SM-G800) heeft een 4.5 inch display met een bescheiden resolutie van 1280 x 720 pixels.

De bron weet daarnaast ook nog interessant nieuws te brengen over  de volgende generatie Galaxy Mega toestellen. De SM-G750 (waarvan we in eerste instantie dachten dat het de S5 Neo zou worden – wat trouwens nog steeds tot de mogelijkheden behoort aangezien we alleen maar te maken hebben met geruchten) heeft een 6-inch display met een 1280 x 720 resolutie.

s5-prime-mini-screen-gsmarena Galaxy S5 prime en Galaxy K (S5 mini) display specs gelekt

Deze afmetingen zitten net tussen die van de oudere Mega toestellen (5.8 inch en 6.3 inch). Het is nog onduidelijk of de volgende generatie Mega toestellen nog andere groottes zullen verschijnen, maar iets zegt ons dat die informatie binnen zeer korte tijd naar boven zal komen drijven 😉

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

  1. Ivanpe zegt

    Ik heb anderhalf jaar geleden een Note 2 gekocht. Wanneer de Mega 2 “maar” een 6 inch display gaat krijgen met een 1280 x 720 resolutie ga ik er qua specs er niet op vooruit. Ik kan dan beter een een Note 3 kopen. Je zou toch verwachten dat de 6.3 inch display blijft bij de Mega 2 en tenminste de specs krijgt van de Note 3!! Zit je daarvoor zolang te wachten!! We zullen het binnenkort weten!!

Praat mee