Galaxy S5 Neo met een LCD display?

De Indiase import/export website Zauba blijkt maar weer eens een waardevolle bondgenoot te zijn als het aankomt op het ontdekken van nog onaangekondigde Samsung smartphones. Dit keer heeft de site een lijstje gekregen van 35 toestellen met een LCD display onder modelnaam SM-G7508V, wat zomaar de Galaxy S5 Neo zou kunnen zijn voor Verizon in Amerika.

Zauba Galaxy S5 Neo met een LCD display?

Eerder wist Zauba ons ook al te informeren over de  SM-G750 die binnenkort in de schappen in India zou moeten liggen. Volgens het User Agent Profile heeft dat toestel een 720p display en een 2.3 GHz processor wat een indicatie zou kunnen zijn dat het een gestripte versie van de Galaxy S5 is, ofwel de Galaxy S5 Neo. 

Wat interessant is aan het nieuwe Zauba lijstje is dat Samsung blijkbaar heeft besloten om toch voor een LCD display te gaan in plaats van het oude vertrouwde Super AMOLED scherm wat op vrijwel alle high-end toestellen van Samsung terug te vinden is. Wanneer Samsung het toestel precies op de (Amerikaanse, Indiase, Nederlandse ???) markt wil brengen is – je raadt het al – helaas nog niet bekend. Zodra er meer informatie beschikbaar is over de SM-G750(8v) dan lees je het uiteraard hier.

(bron | via)

Beste Galaxy S5 Neo aanbiedingen per provider

Praat mee