Galaxy S5 Google Play Editie in aantocht – Bluetooth SIG goedgekeurd!

Het was natuurlijk maar een kwestie van tijd voordat we iets te horen kregen over een eventuele Google Play editie van Samsung’s laatste vlaggenschip 😉

De jongens en meiden van The Droid Guy hebben ondertussen laten weten dat de Galaxy S5 Prime en de Google Play editie van de originele Galaxy S5 een Bluetooth certificaat hebben gekregen van Bluetooth SIG.

Op de Bluetooth SIG website wordt namelijk het modelnummer SM-G900FG vermeldt. De ‘G’ achter het nummer betekent hoogstwaarschijnlijk dat we hier te maken hebben met een stock-Android versie van de S5, aangezien we vorig jaar hetzelfde zagen met de S4 (GT-I9505G).

sm-g900fg-bluetooth Galaxy S5 Google Play Editie in aantocht - Bluetooth SIG goedgekeurd!

Los van het feit dat de Google Play Editie draait op stock-Android en dus geen toeters en bellen van Samsung met zich mee draagt zouden de specificaties van het toestel gelijk moeten blijven aan die van de originele Galaxy S5. We weten nog niet precies wanneer deze variant van de S5 in de winkels komt te liggen maar gezien het feit dat de Bluetooth radio’s zijn goedgekeurd kan dit niet lang meer duren!

(bron)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee