En daar hebben we de roze Samsung Galaxy S5

Je had toch niet gedacht dat er géén roze versie van de Samsung Galaxy S5 zou komen? Natúúrlijk, komt deze – en via een Japanse provider zien we ‘m voor het eerst in volle glorie.

samsung-galaxy-s5-roze En daar hebben we de roze Samsung Galaxy S5

De grote Japanse telecomaanbieder NTT Docomo is één van de eersten die de roze Galaxy S5 kunnen gaan verkopen – met ingang van vandaag, om precies te zijn. Het toestel is, op de kleur na, technisch gelijk aan de minder flamboyant uitziende toestelversie.

Wanneer de Galaxy S5 in een roze jasje in ons land te koop zal zijn is niet bekend, maar het lijdt geen twijfel dat deze komt. Qua prijs zal hij zeer waarschijnlijk niet veel afwijken van de andere kleurvarianten.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee