Android 4.4 KitKat update Samsung Galaxy Note 8.0 van start

Het gerucht deed al even de ronde, en nu is het zover: de Galaxy Note 8.0 is begonnen met de sprong naar Android 4.4 KitKat. Als eerste komen gebruik(st)ers in Zuid-Korea en Polen aan de beurt.

samsung-galaxy-note-8-0-android-4-4-kitkat-update-start Android 4.4 KitKat update Samsung Galaxy Note 8.0 van start

In ons land bleef de Galaxy Note 8.0 tot nu toe draaien op Android 4.1 Jellybean, en de update die vandaag van start gaat brengtdus een reuzensprong met zich mee. Niet alleen krijgt de gebruikersinterface – TouchWiz – een flinke makeover, maar ook prestaties en batterijduur zouden na de update flink beter moeten zijn.

Polen is het eerste land waar de internationale versie van de Galaxy Note 8.0 – de GT-N5100 – de sprong maakt. De in Nederland verkochte apparaatversie – GT-N5110 – moet nog even wachten op de officiële update. Samsung kennende worden een dergelijke grote update eerst in een beperkt aantal landen uitgerold, en pas nadat de resultaten daar tevreden stellen volgt de rest van de wereld.

Wanneer de update naar ons land komt is dus niet te zeggen, maar dat Samsung begonnen is met het updateproces staat als een paal boven water.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee