Android 4.4 KitKat update proces Samsung Galaxy Mega van start (in Rusland)

De Samsung Galaxy Mega draait in ons land op dit moment nog zijn rondjes op Android versie 4.2. Maar goed nieuws gloort in het Oosten: in Rusland is Samsung vandaag begonnen met het uitrollen van de update naar Android 4.4 KitKat.

samsung-galaxy-mega-android-4-3-update Android 4.4 KitKat update proces Samsung Galaxy Mega van start (in Rusland)

De Galaxy Mega, elder ter wereld bekend als de Mega 6.3, zat al even te wachten op zijn grote volgende update. En net als bij andere toestellen, blijkt Samsung nu besloten te hebben Android 4.3 simpelweg over te slaan, en het toestel gelijk te voorzien van Android 4.4.

De update brengt een vernieuwde gebruikersinterface naar het toestel, evenals een flink aantal optimalisaties voor betere prestaties, en – als het goed is – een langere accuduur.

Wanneer de update op de Nederlandse Galaxy Mega te installeren zal zijn is uiteraard nog niet bekend. In Rusland is de update nu beschikbaar voor de Galaxy Mega GT-I9200 – de toestelversie zonder 4G verbinding – terwijl in ons land de GT-I9205 met 4G verkocht wordt.

Toch is dit het begin van het updateproces, en ook al moeten we hier nog even wachten, de update komt eraan. De vraag is wat we eerder gaan zien: de update naar Android 4.4 KitKat voor de eerste Galaxy Mega, of de lancering van de Galaxy Mega 2, die ook in pijpleiding zit.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Henk Hamstra zegt

  Waardeloos op deze manier had nooit bij apple weg moeten gaan wanneer zei zeggen dat er een update komt dan gebeurt dat ook gewoon
  Zit je met een Mega die ik gekocht heb omdat er een update naar 4.4 werd belooft

 2. fred zegt

  misschien in augustus al
  maar dan augustus 2015
  het is om hopeloos van te worden
  stonden vorig jaar oktober al op de nominatie voor de update naar 4.4, volgens deze site
  nog 5 weken en we zijn alweer een jaar verder en nog niets
  ik denk dat de opvolger van de Mega nog eerder komt dan de update

 3. koen zegt

  De update komt er binnen 4 weken aan , het testen was in juli afgerond en dan duurt het nog 6/8 weken dus in september op zijn laatst is het moment eindelijk daar

  • koen zegt

   Mijn eerdere reactie was na een telefoontje met de samsubg helpdesk , vandaag nog eens gebelt , bleek dat er halfgare idioten en leugenaars bij samsung werken , een mevrouw beweerde dat dit rechtstreeks via het bedrijf android moest komen ( ik heb moeten uitleggen dat er iets als TouchWiz bestaat en toen zei ze dat ze geen antwoord kon geven op mijn vraag , de volgende meneer die ik aan de lijn kreeg beweerde dat deze update al te verkrijgen is via Samsung kies , en de derde meneer vertelde mij dat ze nog in de testfase zitten en dat het nog wel tot eind oktober begin november kon duren voordat deze versie wordt uitgerold.
   Volgende keer dus maar 20x bellen en kijken welk verhaal het vaakst wordt verteld ….

Praat mee