Android 4.4.3 al in de pijpleiding voor de Samsung Galaxy S5

De Samsung Galaxy S5 werd gelanceerd met Android versie 4.4.2 aan boord, en daar draait het toestel ook nu nog op. Maar Android 4.4.3 verschijnt aan de horizon.

samsung-galaxy-s5-android-4-4-3-update Android 4.4.3 al in de pijpleiding voor de Samsung Galaxy S5

Uit informatie opgedoken informatie blijkt dat Samsung op dit moment druk bezig is deze allernieuwste versie van het Android besturingssysteem te integreren met haar eigen TouchWiz interface, en bijbehorende diensten.

Natuurlijk is de onwikkeling van deze update voor de Galaxy S5 nog verre van klaar. Het zal nog even duren voor we deze update daadwerkelijk op het toestel zullen kunnen installeren – tenminste tot Google zelf Android 4.4.3 vrijgeeft voor haar eigen Nexus apparaten.

samsung-galaxy-s5-android-4-4-3-update-doc Android 4.4.3 al in de pijpleiding voor de Samsung Galaxy S5

Opvallend genoeg knutselt Samsung ook aan dezelfde update voor de Galaxy S4 LTE-A, die in ons land nooit te koop was. Na de Galaxy S5 zal dit dus vermoedelijk het eerste toestel zijn dat de sprong naar deze nieuwe Android versie zal gaan maken.

Wanneer we Android 4.4.3 op toestellen als de Galaxy Note 3 mogen verwachten is nog helemaal niet bekend, maar dit zal vermoedelijk op zijn vroegst tegen het einde van de zomer zijn (en dan kijken we al flink koffiedik).

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. shurandy zegt

  ” De Samsung Galaxy S5 werd gelanceerd met Android versie 4.2.2 aan boord, en daar draait het toestel ook nu nog op. ”

  4.2.2 ? typfoutje :-).

  • Michel zegt

   Hah, nee, ik heb m gelijk gedowngrade toen ik m kreeg, van die vooruitgang moet ik niks hebben 🙂 (serieus: thanks, gecorrigeerd 😉

 2. Johan zegt

  Hoi,

  Ik heb op 30 mei jl. een Samsung S5 aangeschaft. Fijn ding, daar niet van.
  Ik kreeg een dag of wat geleden een Android update aangeboden (althans ik zag het Groene Mannetje in mijn scherm) en mijn toestel was even van de buitenwereld afgesloten.
  Ik zie nu in mijn toestel info staan: Android-versie 4.4.2; Baseband versie G900FXXU1ANG8. Buildnummer KOT49H.G900FXXU1ANG9

  Sindsdien staat het logootje van continue op de balk linksboven in beeld. Ja, dat wist ik al, want ik had die spaarstand al voor deze update aangezet. Hoe haal ik die icoon weg zonder dat ik die spaarstand uit zet?

  Grtz, Johan

Praat mee