Amerikaanse Samsung Galaxy S3 (van Sprint) krijgt Android 4.4 KitKat update

Terwijl wij hier in Nederland nog maar weinig zeker weten over een aldanniet aankomende Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy S3, kunnen Amerikaanse gebruik(st)ers van de provider Sprint hun toestel al updaten naar deze nieuwste versie van het Android besturingssysteem.

samsung-galaxy-s3-android-4-4-kitkat-update-sprint Amerikaanse Samsung Galaxy S3 (van Sprint) krijgt Android 4.4 KitKat update

Hoewel de update voor Sprint’s Galaxy S3 opzich hoop geeft dat ook andere toestelversies vroeg of laat de sprong naar Android 4.4 kunnen gaan maken, blijft het zinvol om te vermelden dat deze toestelversie over 2 GB werkgeheugen beschikt. De Nederlandse 4G variant van de Galaxy S3 doet dit ook, maar de meest verkochte versie – met modelcode GT-I9300 – heeft ‘maar’ 1 GB RAM. Dit zou zomaar een belangrijk verschil kunnen zijn, als het gaat om het wel of niet krijgen van deze grote update.

Voorlopig blijven we dus maar duimen, maar voor nu is en blijft het allerminste zeker dat we ook hier de update ooit gaan krijgen – waarbij de kans dat de 4G Galaxy S3 – modelcode GT-I9305 – wel iets groter lijkt.

(via 1, 2)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. andre zegt

    we moeten is ophouden om bij updates over interngeheugen als faktor te praten. er zijn toeestellen met 512mb geheugen die allang op kitkat draaien

Praat mee