28 mei: lancering Samsung Galaxy S Fitness?

Voorspellen wat er in het wereldje van draagbare electronica gaat gebeuren is soms net een ‘verbindt de puntjes’ tekening. Een uitnodiging die Samsung verstuurde voor een evenement met gezondheid als focus zou dus zomaar kunnen duiden op de lancering van een nieuwe wearable – en misschien zelfs Samsung’s eerste op Android Wear gebaseerde apparaatje.

samsung-galaxy-s-fitness-uitnodiging 28 mei: lancering Samsung Galaxy S Fitness?

Half april werd duidelijk dat Samsung – naast de op eigen besturingssystemen gebaseerde Gear 2 en Gear Fit – ook in de Android Wear boot wil stappen. Tel daar het feit bij op dat de Zuid-Koreanen recent de naam Galaxy S Fitness lieten vastleggen bij het United States Patent and Trademark Office, én de boodschap van de nieuwe uitnodiging voor het evenement op 28 mei, en wij worden nieuwsgierig.

Maargoed, ook als 28 mei géén Galaxy S Fitness brengt, maar wel een blik op Samsung’s plannen voor de gezondheid-gerelateerde wearable toekomst, vinden wij het best. De datum staat in ieder geval genoteerd.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee