De magische grens is bereikt – 10 miljoen S5’s verkocht in 25 dagen

De Galaxy S5 is zojuist de meest succesvolle smartphone ooit geworden voor de Koreaanse multinational. Volgens een report van Hankyung heeft Samsung sinds gisteren de magische grens 10 miljoen verkochte toestellen bereikt.

galaxy-s5-fingerprint De magische grens is bereikt - 10 miljoen S5's verkocht in 25 dagen

Het gaat hier weliswaar om 10 miljoen verscheepte toestellen die zijn verkocht aan winkels, providers en bedrijven (en dus niet niet direct aan de klant) maar desalniettemin een indrukwekkende prestatie.

De grens van 10 miljoen verkochte toestellen werd 25 dagen na de release bereikt, dat is 2 dagen eerder dan de Galaxy S4. De vorige generaties van de Galaxy S vlaggenschepen blijven ver achter als we kijken naar de 10 miljoen grens. De Galaxy S3 deed er zo’n 50 dagen over, de S2 iets meer dan 5 maanden en de originele Galaxy S had meer dan 7 maanden nodig om de 10 miljoen grens te bereiken.

Momenteel is de Galaxy S5 wereldwijd in 125 landen te koop. Het wordt interessant om te zien of de Galaxy S5 net als de S4 en S3 dit momentum vast kan houden. De laatste twee zijn respectievelijk 40 en 60 miljoen keer over de toonbank gegaan.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee