Vodafone branded Samsung Galaxy Note 3 krijgt nieuwe update

samsung-galaxy-note-3-update-vodafone-300x102 Vodafone branded Samsung Galaxy Note 3 krijgt nieuwe updateVanaf vandaag is er een nieuwe, bescheiden firmwareupdate beschikbaar voor Vodafone’s branded Samsung Galaxy Note 3.

De update, met aan boord firmwareversie XXUENC2, volgt vrij snel na de sprong naar Android 4.4 KitKat, bevat dan ook geen grote veranderingen of vernieuwingen. Het gaat dan ook om een rasechte stabiliteitsupdate, die alleen onder de motorkap een aantal bugs aanpakt.

Je kunt de update direct via jouw Galaxy Note 3 installeren, of natuurlijk via Samsung’s Kies software op de PC.

Overigens verwachten we dezelfde update ook één dezer dagen op de unbranded Note 3, dus je bent alvast gewaarschuwd ;).

Heb jij de update van vandaag al geïnstalleerd op jouw Galaxy Note 3? Zoja, wat merk jij ervan?

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

Praat mee