Update nu al je Samsung Galaxy S5 naar de nieuwste firmware

Hoppakee! Iedereen kan nú al zijn of haar Samsung Galaxy S5 updaten naar een nieuwere firmware versie! Ow, wat? Je hebt nog geen Galaxy S5? Dat is waar ook! Het toestel belandt pas morgen in de winkels.

samsung-galaxy-s5-update-voor-release Update nu al je Samsung Galaxy S5 naar de nieuwste firmware

Op valreep, vlak voor de wereldwijde, officieel release van de Galaxy S5 rolt Samsung alvast een eerste firmware update – nummertje XXU1ANCE – uit voor het toestel. Zoals je kunt raden gaat het hier om een update die nog wat laatste pre-release kreukeltje glad strijkt.

Als je binnenkort dus jouw nieuwe Galaxy S5 voor het eerste opstart, is de kans groot dat er direct een update van ongeveer 30 MB op je staat te wachten. Onze tip: voer deze gelijk uit vóór je allerlei eigen dingen op het toestel gaat instellen en installeren. Des te minder apps en instellingen moeten dan de sprong naar de nieuwe firmware meemaken.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee