T-Mobile’s Samsung Galaxy Note 3 krijgt kleine stabiliteitsupdate

Vorige week nog kreeg de unbranded Samsung Galaxy Note 3 een kleine stabiliteitsupdate, en vandaag is T-Mobile’s branded toestelversie aan de beurt.

samsung-galaxy-note-3-update-t-mobile T-Mobile's Samsung Galaxy Note 3 krijgt kleine stabiliteitsupdate

Galaxy Note 3 gebruik(st)ers die hun toestel rechtstreeks bij T-Mobile aan hebben geschaft kunnen deze voorzien van de nieuwe software, met versienummer XXUENC3.

Evenals de update van vorige week, brengt de update van vandaag slecht kleine, niet direct merkbare wijzigingen naar T-Mobile’s Galaxy Note 3. Het gaat ook hier dus om een rasechte stabiliteitsupdate, die hooguit wat kleine bugs aanpakt, en – volgens sommigen, wijzelf merkten er weinig van – het toestel iets sneller en energiezuiniger zou maken.

De update is te installeren via het toestel zelf, en natuurlijk via Samsung’s Kies software op je PC.

Heb jij de update van vandaag geïnstalleerd? Zoja, wat merk jij ervan?

Beste Galaxy Note 3 deals per provider

Reacties

  1. Petra zegt

    Zojuist de nieuwe firmware-update geinstalleerd en het eerste wat ik ervan merk is dat mijn S view-cover weer werkt. Na de installatie van Kitkat werkte deze niet meer en het advies van Samsung NL was dat ik hem terug moest zetten naar de fabrieksinstellingen. Tweede wat ik merk is dat het toestel sneller reageert op de homeknop als hij op het vergrendelscherm staat.

  2. zegt

    Ik heb de update bij Vodafone nog niet gekregen, maar sta erom te springen vanwege de dagelijks terugkerende ergernissen: de HOME knop is met de XXUENC2 update vreselijk traag. Seconden lang wachten tot het scherm aan gaat, dat kan echt niet bij zo’n toptoestel. Ook de grote klok op het vergrendelscherm toont niet de juiste tijd, in tegenstelling tot het kleine klokje rechtsboven. Ben dit van de Note niet gewend (ik heb hiervoor ook een Note en Note-2 gehad).

Praat mee