Swarovski en Samsung brengen bling naar de Galaxy S5

Terwijl het wachten nog is op de release van de goudkleurige Samsung Galaxy S5 – of nouja, tot nu toe heeft alleen Vodafone ‘m – kun je al naar een korte teaser kijken van een toestelversie met nog meer bling: de Galaxy S5 Crystal Edition. Met dank aan Swarovski.

samsung-galaxy-s5-crystal-swarovski Swarovski en Samsung brengen bling naar de Galaxy S5

Het is inmiddels vaste prik: een nieuwe Galaxy, een nieuwe, door Swarovski van blinkende steentjes voorziene portie glitter. Nog niet zolang geleden was er Swarovski’s cover voor de Galaxy Note 3, maar ook de Galaxy S4 viel al ten prooi aan de glimlust van beide bedrijven.

En nu dus de Galaxy S5, hoewel details over deze opgepimpte toestelversie nog schaars zijn. In ieder geval kunnen Zuid-Koreaanse consumenten met teveel geld vanaf mei hun slag slaan – of we het toestel ook in andere landen gaan aantreffen is op dit moment nog niet bekend.

Om de tijd te doden tot het moment dat er meer informatie beschikbaar komt, kun je je Gucci zonnebril opzetten, en de onderstaande – korte – teaser checken:

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee