Nog meer wearables in aantocht: wat is de Gear Now? (update: ook bij de USPTO)

Update: zowel de merknaam Gear Now als Gear Solo zijn inmiddels ook opgedoken bij de Amerikaanse United States Patent and Trademark Office, HIER en HIER. Ook hier komen we niet heel veel te weten over wat de Gear Now precies is, behalve dat deze – volgens de beschrijving in de aanvraag – zeker gerelateerd is aan de horloges en armbanden in de rest van de Gear serie.

Oorspronkelijke bericht:

Samsung was de eerste grote smartphonemaker die een eigen smartwatch lanceerde in de vorm van de Galaxy Gear. De Gear lijn breidt zich langzaam uit, en naast de recent opgedoken Gear Solo zit er ook nog een Gear Now in de pijpleiding.

samsug-gear-solo-gear-now Nog meer wearables in aantocht: wat is de Gear Now? (update: ook bij de USPTO)

Tegelijk met de registratie van de merknaam Gear Solo liet Samsung namelijk ook de term Gear Now vastleggen in haar thuisland. De naam van deze laatste laat nogal wat te raden over, en het is ons niet helemaal duidelijk wat dít dan voor een tot nu onbekende wearable zou kunnen zijn. Natuurlijk, er gaan al een tijdje geruchten over Samsung’s eigen slimme bril, maar die wordt voorlopig nog niet op de markt verwacht, en de naam Gear Now lijkt ons ook niet erg voor de hand liggend.

Hoedanook, mogelijk komen we hier binnenkort meer over te weten – tenslotte wordt de lancering van de Gear Solo al op vrij korte termijn verwacht, in ieder geval in Zuid-Korea zelf, en bestaat de kans dat we ook een Gear Now zien opduiken.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee