Samsung Galaxy S5 Zoom heet Galaxy K, onthulling op 29 april

Een tijdje geleden was er al sprake van dat de Samsung Galaxy S5 Zoom mogelijk door het leven zou gaan als Galaxy K. En hoewel het toen logisch leek dat deze laatste slechts de projectnaam was, waaronder Samsung aan het apparaat werkte, lijkt de uitnodiging voor de onthulling ervan te bevestigen dat dit inderdaad de naam zal zijn.

samsung-galaxy-k-onthulling Samsung Galaxy S5 Zoom heet Galaxy K, onthulling op 29 april

Om precies te zijn is 29 april dé datum, en het Red Dot Design Museum in Singapore dé place to be, tenminste voor liefhebbers van dit soort cameracentrische smartphones, of smartphoneachtige camera’s.

Overigens staan ons dan niet zo gek veel verrassingen meer te wachten. De specificaties van de Galaxy K zagen al herhaaldelijk opduiken – 20 megapixel camera met 10x optische zoom en OIS, 4,8 inch 720p scherm, hexacore processor – en zelfs een foto van het apparaat lekte uit. Toch laat met name die foto nog het één en ander aan de verbeelding over.

En dus zijn we erg benieuwd wat Samsung precies gaat brengen met de Galaxy K – en of het een camera met telefoonfeatures is, of een smartphone met een waanzinnige camera. Over twee weken weten we het.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

  • Michel zegt

   Daar is de laatste tijd maar weinig over bekend geworden… Samsung kan als geen ander opeens toch een nieuw toestel introduceren, maar voor hetzelfde geld duurt het nog een jaar. Oftewel: ik heb geen idee 🙂

   • Fikri zegt

    hahaha ja dat is waar… maar dat zou niet slim zijn van Samsung om een jaar uit te stellen terwijl ze al hebben laten lekken dat de metal bodies al geproduceerd zijn. ze moeten de kritiek toch wel aantrekken? ach ja… ik wacht nog tot juli… want dan verloopt mijn abo. maar voor het zelfde geld wordt de “K” evenement ook gebruikt om de Premium versie aan te kondigen? als je kijkt naar de foto met de “k” er op zie je dat de letter “K” van metaal is… wie zal het zeggen?

Praat mee