Samsung Galaxy S5 toch nog eerder in de schappen?

Nadat de Galaxy S5 vorige week in Zuid-Korea door toedoen van een lokale provider vervroegd in de winkels belandde – tot Samsung’s eigen grote verbazing, nota bene – lijken nu ook providers buiten Samsung’s thuisland interesse te hebben in een release vóór 11 april.

samsung-uk-advert-win-galaxy-s5-gear-fit-facebook-promotion Samsung Galaxy S5 toch nog eerder in de schappen?

Volgens bronnen in Korea zouden nu ook de (Amerikaanse) providers AT&T, Sprint, T-Mobile en Verizon hun zinnen hebben gezet op een verkoopstart de komende dagen. Ook hier in Europa zijn providers te vinden die de releasedatum communiceren als ‘begin april’, en niet ’11 april’.

Toch kunnen wij ons amper voorstellen dat zich hier in Europa – of in de VS, wat dat betreft – een vergelijkbaar scenario zal afspelen als vorige in Zuid-Korea. Het lijkt erop dat SK Telecom, de lokale provider in kwestie, achter Samsung’s rug om handelde door de reeds geleverde toestellen vroeger dan afgesproken te verkopen. Een dergelijke actie op wereldwijde schaal lijkt ons onwaarschijnlijk.

En laten we wel wezen: ook de officiële releasedatum – 11 april – nadert met rasse schreden, en het is maar de vraag of er op die datum voldoende Galaxy S5 toestellen leverbaar zullen zijn om aan de vraag te voldoen. De kans om dus vóór die datum al een toestel op de kop te tikken blijft dus ongewijzigd nihil.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee