Beste Samsung Galaxy S5, dit is een hamer

Uhm, tja. Kijk. Het zit zo. Je hebt van die mensen die zuinig zijn op hun dure smartphone. En die straks hun gloednieuwe Samsung Galaxy S5 netjes in een hoesje stoppen, ondanks het feit dat het toestel zelf al  behoorlijk sterk is. Erg burgerlijk allemaal. Het kan namelijk ook anders.

samsung-galaxy-s5-hamer Beste Samsung Galaxy S5, dit is een hamer

Gelukkig zijn er nog mensen die het toestel gewoon uitpakken en er met een hamer op los beuken. Je koopt ‘m tenslotte natuurlijk vooral om te zien wat een smartphone batterij doet als je er een paar flinke meppen op geeft. Toch?

Wat denk je? Zullen we er nog bij vermelden dat niet onverstandig is dit thuis níet zelf te proberen? Met of zonder Febreze…

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

Praat mee