Samsung Galaxy Core 2 specificaties en foto’s gelekt

Met alle vlaggenschepen die de Koreanen de laatste tijd uitbrengen zou je bijna vergeten dat er nog een hele hoop andere (meer betaalbare) toestellen in ontwikkeling zijn. Zo mogen we dit keer kennis maken met de Galaxy Core 2, een van de eerste low-end Samsung toestellen die standaard met Android 4.4 uit de doos tevoorschijn komt.

Het toestel heeft een 4.5 inch display met een bescheiden resolutie van 800 x 480 pixels, een 5mp camera aan de achterzijde en een VGA camera aan de voorkant. Onder de motorkap vinden dan wel weer een flinke 1,2 GHz quad-core processor, 512 MB RAM en 4 Gb aan intern geheugen wat uit te breiden is met een micro SD kaart. Dit alles draait op een 2.000 mAh accu verpakt in een behuizing van 129.7 x 67.9 x 9.8 mm met een gewicht van 138 gram. 

Volgens [email protected] wordt het toestel vanaf 20 Mei verwacht en en wordt Rusland een van de eerste landen die de Galaxy Core 2 mag verkopen voor prijs van (omgerekend) ongeveer €200,- / $280,-

Wanneer de Core 2 precies in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend.

core-2-1 Samsung Galaxy Core 2 specificaties en foto's gelekt

core-2-2 Samsung Galaxy Core 2 specificaties en foto's gelekt

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee