Samsung Galaxy Ace Style krijgt adviesprijs: 159 euro

De Samsung Galaxy Ace Style werd gisteren officieel aan de wereld voorgesteld. Het enige ontbrekende stukje informatie was de prijs van het toestel. Inmiddels heeft Samsung zelf bevestigd dat de adviesprijs van de Galaxy Ace Style 159 euro zal bedragen.

samsung-galaxy-ace-style Samsung Galaxy Ace Style krijgt adviesprijs: 159 euro

Zoals we gisteren al schreven, is de prijs bepalend of de Galaxy Ace Style een interessante smartphone is. Eerdere geruchten hadden het over een prijs tussen de 200 en 300 euro, wat duidelijk veel te hoog zou zijn geweest. Samsung zelf heeft dit door, en legt het toestel voor een vriendelijk prijsje in de winkel, met name als je bedenkt dat de uiteindelijke winkelprijs normaal gesproken nog een stapje onder de adviesprijs ligt.

Voor dit geld krijg je dan een redelijk toestel, mét Android 4.4 KitKat en de nieuwste versie van Samsung’s TouchWiz interface die sinds de lancering van de Galaxy S5 een stuk gestroomlijnder is dan eerdere versies.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee