Zó test je de Samsung de Galaxy S5

Hey, beste mensen die hun Samsung Galaxy S5 eigenhandig onderdompelen, kapot hameren, of overrijden! Echt nodig is het allemaal niet hoor. Tenslotte doen jullie maar weinig dat Samsung zelf niet al eerder heeft gedaan – maar dan wat professioneler.

samsung-galaxy-s5-test-electroshock Zó test je de Samsung de Galaxy S5

Jawel, hier worden elektrische schokken uitgedeeld aan de Galaxy S5

Nu is het Samsung zelf die een blik biedt op het testtraject waar nieuwe Galaxy toestellen worden blootgesteld. Dit traject test niet alleen hoe sterk een toestel als de Galaxy S5 is, maar ook hoe goed de radio werkt onder welke omstandigheden, of het toestel voldoende bestand is tegen elektrische schokken, en wat de invloed is van een toestel op andere apparaten die zich in de buurt bevinden.

samsung-galaxy-s5-test-radioroom Zó test je de Samsung de Galaxy S5

De ‘radioroom’ waarin de signalen van een toestel uitgebreid getest worden

Er zijn zelfs speciale baden bedacht en gebouwd, die de vloeistoffen in het menselijk lichaam nabootsen, om te kijken hoe deze reageren op de nabijheid van een Galaxy toestel en de bijbehorende radiosignalen.

samsung-galaxy-s5-test-lichaam Zó test je de Samsung de Galaxy S5

 Het menselijk lichaam, vertegenwoordigd door een zorgvuldige selectie vloeistoffen

Ook valtests worden natuurlijk gedaan, maar dan niet door iemand die ergens in het park wat toestellen willekeurig vanaf ‘oorhoogte’ op de stoep kwakt, maar gecontroleerd. Met machines dus. Zodat je ook resultaten kunt meten en tests herhalen.

samsung-galaxy-s5-test-valtest Zó test je de Samsung de Galaxy S5

Voor nog meer foto’s van Samsung’s uitgebreide test faciliteiten kun je terecht bij de reportage van Businessinsider. Helaas ontbreekt nieuw beeldmateriaal van Samsung’s mooiste testapparaat: de billensimulator. Maar we hebben er alle vertrouwen in dat de Galaxy S5 ook aan de grappige ontberingen van deze machine is blootgesteld.

(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee