One-hand modus van de Note 3 nu ook voor geroote S4 gebruikers

Met 5.7 inch is de Galaxy Note 3 een van de grootste smartphones die je momenteel kunt kopen. Het zal menig eigenaar niet ontgaan zijn dat het met een hand bedienen van zo een gigantisch scherm niet bepaald makkelijk te noemen is. Gelukkig beseffen ze dit bij Samsung ook en is er daarom een one-handed modus in het leven geroepen waarmee je alle content op het scherm kunt verkleinen en verplaatsen zodat je overal een stuk makkelijker met een hand (vinger) bij kunt.

one-hand-mode-s4-1024x607 One-hand modus van de Note 3 nu ook voor geroote S4 gebruikers

Het met een hand bedienen van je toestel blijkt niet alleen voor Galaxy Note 3 eigenaren een vak apart, want een hoop gebruikers van 5-inch toestellen zoals de Gaalxy S4 hebben hier ook moeite mee. Gelukkig zijn we in de smartphone wereld niet alleen afhankelijk van de knappe koppen binnen Samsung, de jongens en meiden van XDA Developers kunnen er – zoals we allemaal weten – ook wat van.

De one-handed functie van de Galaxy Note 3 is namelijk ook beschikbaar gemaakt voor ‘geroote’ Galaxy S4 toestellen. De functie zou probleemloos moeten werken op alle schermen waaronder het lockscreen, homescreen en toetsenbord. De port werk vooralsnog alleen op S4 toestellen die draaien op de zogenaamde deodexed firmware en die tevens geroot zijn. Voor alle S4 eigenaren waarvan het toestel aan deze eisen voldoet is het installeren van de port een kwestie van een paar bestanden kopiëren naar het systeem gedeelte van je toestel. 

Een compleet overzicht met de bestanden en een stappenplan vindt je HIER

(dank aan: XDA)

 

Beste Galaxy S4 deals per provider

Praat mee