Méér features van de Galaxy S5 uitgelicht (door Samsung zelf)

Samsung is een meester in het maken van sterke reclamefilmpjes. Tenminste, soms. En soms zien we gewoon droge video’s voorbij komen waarin een specifieke feature – van de Galaxy S5, in dit geval – onder de loep wordt genomen.

samsung-galaxy-s5-features-reclame-videos Méér features van de Galaxy S5 uitgelicht (door Samsung zelf)

En zo zien we dus kort en bondig de snelle autofocus van de camera, de ultra power saving mode, het 1080p Super Amoled scherm en S Health voorbij komen.

Wat is jouw favoriete feature van de Galaxy S5? Ondanks alle leuke, geinige, overbodige en/of innovatieve snufjes blijft die van ons toch wel gewoon het beeldscherm. Een full HD Super Amoled scherm met zo’n hoge pixeldichtheid en kleurweergave blijft indrukwekkend, tenslotte.
(via)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee