Kleine stabiliteitsupdate arriveert voor de Samsung Galaxy S4 Mini

Sinds gisteren is er opnieuw een kleine stabiliteitsupdate beschikbaar voor de unbranded Samsung Galaxy S4 Mini.

samsung-galaxy-s4-mini-update-november-knox Kleine stabiliteitsupdate arriveert voor de Samsung Galaxy S4 Mini

De update, die ruim 35 MB groot is en versienummer XXUBNB3 meekreeg, brengt géén nieuwe versie van het Android besturingssysteem met zich mee. De voornaamste wijzigingen vinden onder de motorkap plaats, en ook de software voor ondersteuning van de Galaxy Gear smartwatch wordt verbeterd.

Toch blijft het wachten op een echte, grotere update voor de Galaxy S4 Mini, naar Android 4.3 of – mocht Samsung besluiten die Android versie over te slaan – naar Android 4.4. Wanneer dit gaat gebeuren is echter nog volledig onduidelijk.

De update is beschikbaar via het toestel zelf, of via Samsung’s Kies software op je PC. Heb jij de update geïnstalleerd op jouw Galaxy S4 Mini? Welke veranderingen merk jij?

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

 1. Gerrit zegt

  Het zou misschien wel aardig zijn om de update te ervaren.
  Noch via het toestel, noch via KIES komt de update binnen.
  Het lijkt allemaal erg ingewikkeld…….?
  Je zou bijna van ellende een apple-apparaat aanschaffen. Een van de weinige merken waarbij een update komt als hij moet komen.
  Zijn er andere echte oplossingen?

 2. Alain zegt

  Het is veel belangrijker dat die 4.3 of 4.4 nou eens binnenstroomt. Je mist gewoon veel functionaliteit zonder die updates!

 3. Gerrit zegt

  Het is misschien een schrale troost voor Rob dat het ook bij mij nog steeds niet lukt om een update te vangen. Ik kan niet beredeneren waarom dit gewoon niet lukt.

 4. joep zegt

  update net binnen gehad. het duurt met samsung inderdaad af en toe eventjes maar dan krijg je hem wel. Ik weet niet of gerrit heeft gezien hoe de updates naar ios 7 ging bij iphones.. maar dat was ook drama… update server overbelast… update stopt met downloaden. samsung verspreid zijn updates.. ze komen vanzelf wel;)

 5. Gerrit zegt

  Ik heb zo net nog OTA geprobeerd. Nog geen reactie.
  Vwb Apple: ik ben alleen verwend door updates van de iPad.
  Morgen nog eens Samsung proberen. Misschien heb ik net zo veel geluk als Joep.

 6. gillerbee zegt

  Ik heb wel een firmwareupdate..het zou een oudere kunnen zijn het is ver.13.07.29.02

  Probleem is echter dat het echt kloten is om hem geïnstalleerd te krijgen via kies, telkens loopt de download op het toestel vast… Ik heb hem de hele nacht aan laten staan… En vanochtend nog steeds niets… Iemand hier ook ervaringen mee?

 7. Xavier zegt

  Sinds ik de update heb loopt het geluid niet lekker meer! Na de batterij op te laden staat het geluid redelijk stil, alhoewel ik alles op max zet. En gisteren kon ik niet meer bellen! Ik heb het toestel moeten uitzetten en terug aanzetten, da werktte het terug. 🙁

 8. Gerrit zegt

  Het blijft jammer dat de gebruiker geheel in het onzekere blijft hangen wanneer de S4 mini meeloopt in de upgrade. Iedere dag kijk ik even met OTA en KIES, maar een upgrade blijft weg. Op internet wordt je ook niet wijzer. Misschien maar uitstellen tot eens per week of maar tevreden zijn met wat er is.

 9. Gerrit zegt

  We zijn inmiddels 9 dagen verder.
  Een nieuwe variant van KIES per heden; geen update voor de s4 mini.
  Vreemd dat wanneer je met KIES aansluit en kiest voor firmware-upgrade van de telefoon, dat dan het programma aangeeft dat het toestel niet geschikt is voor initialisatie en upgrade. Hoe bedoelt u, denk ik dan! Upgrading d.m.v. OTA geeft ook geen soelaas.
  Zijn er mensen met betere ervaringen?

Praat mee