Handleiding Samsung Galaxy S5 nu online in Nederlands, Engels, Frans (update: nu ook Android 5.0)

Update: bij de update voor de Galaxy S5 naar versie 5.0 van het Android besturingssysteem hoort  natuurlijk ook een vernieuwde handleiding. Ook deze is inmiddels te vinden.

Oorspronkelijke bericht: Als echte smartphoneliefhebber is voorpret een belangrijk onderdeel van het koopproces van een nieuw toestel. Zoals de Samsung Galaxy S5. En wat biedt er nu méér voorpret dan de handleiding van toestel zelf? Deze is nu online te vinden in zowel Engels als Nederlands.

samsung-galaxy-s5-manual-handleiding Handleiding Samsung Galaxy S5 nu online in Nederlands, Engels, Frans (update: nu ook Android 5.0)

De handleidingen van de Galaxy S5 zijn te vinden op Samsung’s eigen website, en op dit moment beschikbaar in het Nederlands, Engels en Frans. De Nederlandstalige versie vind je in PDF vorm HIER, de Engelstalige HIER, terwijl Franstaligen HIER aan hun trekken komen.

Als je erin gaat spitten, en je vindt leuke functies, mogelijkheden of andere details, schroom dan niet om dat hieronder met ons te delen!

De Galaxy S5 wordt vanaf 11 april in de Nederlandse winkels verwacht. Een uitgebreide beschrijving van het toestel kon je eerder al HIER lezen.

Beste Galaxy S5 deals per provider

Reacties

 1. richard zegt

  kan iemand mij helpen en uitleggen hoe ik de menu navigatie knop (rechtsonder naast drukknop) kan instellen bij de s5. Ik krijg nu active applicaties.

 2. Kim zegt

  Bij het opzetten van mijn Samsung s5 blijft hij hangen op het blauwe Android ventje en gaat niet verder
  Weet iemand wat ik hieraan moet doen

 3. Daphne zegt

  hoe krijg ik het geluid uit bij het maken van een foto.?? Mijn algemene geluid is nu uit, maar als ik een foto maak maakt hij wel geluid

 4. Tonnie Groenendijk zegt

  Sinds de laatste update van Samsung een paar dagen terug worden app’s terwijl ik ze gebruik afgebroken. Dit is heel irritant. Hebben meer mensen hier last van? En wat kan ik daar aan doen!

  • debbie zegt

   Soms blijft fb hangen.. wat jk eerst niet had.
   Heb nu ook ineens een voetje op mijn veginscherm. En uiteindelijk achter gekomen dat het van s-health is. Maar kan dat niet uitzette … dus voetje blijft ook staan.

 5. Hilleke van Donk zegt

  Vraag: ik kan mijn camera niet in-of uitzoomen.
  Hij geeft aan dat dit niet kan in de huidige modus.
  Kan iemand mij uitleggen hoe ik dit moet veranderen?

 6. vandersmissen tania zegt

  Hallo weet er iemand hoe ik mijn icoontjes (apps) op mijn startscherm kleiner kan zetten. Heb een galaxy s5. En hoe ik onderaan in mijn startbalk meerdere icoontjes (apps) kan zetten. Groetjes

 7. mirjan zegt

  Wat bedoelen je met je moet je voicemail bellen als je je ringtone langer wilt laten doorspelen? Bij mij staat deze uit en nog stopt hij na een paar x overgaan ?

 8. Eduard zegt

  Het ontgrendelen van mijn telefoon blijft standaard op vegen staan, ook als ik een pincode of patroon aangeef, zelfs als ik een vingerscan gemaakt heb. Doe ik iets verkeerd?

 9. Diana zegt

  bij heb binnenkomen van de whats app, komt tekst in het beginscherm te staan
  dit wil ik uitzetten, zodanig dat alleen bij het icoontje een cijfer verschijnt
  Weet iemand raad?????

 10. Erik voskes zegt

  Ik probeer een wachtwoord in te voeren maar kan alleen maar cijfers invoeren. De letters verschijnen niet.
  Het zal wel iets van Samsung zijn…
  Mijn telefoon is nu vergrendeld.

 11. Nancy zegt

  Hoe kan ik de cookies uitzetten
  Krijg geen namen meer van contacten op scherm in auto via bleuthoot
  Kent iemand de oplossingen aub?

 12. Wiljaja zegt

  Help…

  Ik heb mijn foto mappen van mijn phone op de computer verplaatst naar Card.
  (Ivm. volle opslag)

  Nu ben ik 1 map kwijt( werk’map helaas), wie weet hoe ik dat kan terug halen?

 13. Linda j zegt

  Sinds ik de laatste update heb gedaan krijg ik continu de melding DCM provider is gestop…. Wat houd dit in en wat kan ik er tegen doen.
  Ook blijf ik steeds de melding krijgen dat de achterkant en of het afsluitklepje van de usb open staat terwijl dit niet het geval is….

Praat mee