Finse website Samsung vermeldt Galaxy S5 Mini (SM-G800F): komst toestel nabij

Dat de Samsung Galaxy S5 Mini eraan komt is inmiddels wel duidelijk. En dat het nu echt niet meer lang kan duren, lijkt bevestigd op de site van Samsung’s Finse tak. Daar is het toestel – modelcode SM-G800 – al in het support systeem te vinden.

samsung-galaxy-s5-mini-sm-g800f-finland-1 Finse website Samsung vermeldt Galaxy S5 Mini (SM-G800F): komst toestel nabij

Om precies te zijn wordt in het systeem de Europese versie van de Galaxy S5 Mini vermeldt, de SM-G800F – maar dat is niet meer dan logisch. Helaas bevat de ondersteuningspagina op dit moment nog niet zo gek veel informatie, laat staan een leuke afbeelding van het toestel. Toch is het feit dát de S5 Mini al is opgenomen in het systeem een hele duidelijke indicatie dat het toestel niet lang meer op zich zal laten wachten.

samsung-galaxy-s5-mini-sm-g800f-finland-2 Finse website Samsung vermeldt Galaxy S5 Mini (SM-G800F): komst toestel nabij

Volgens eerdere geruchten zal de Galaxy S5 Mini uitgerust zijn met een 4,5 inch 720p Super Amoled beeldscherm, terwijl de processor waarschijnlijk een quadcore Snapdragon 400 SoC uit de keuken van Qualcomm is. Een acht megapixel camera, 16 GB opslagcapaciteit, Android 4.4 KitKat en natuurlijk de nieuwste versie van Samsung’s TouchWiz interface – bekend van de grotere Galaxy S5 zelf – maken het toestel compleet. Als de geruchten kloppen tenminste.

Maar erg lang hoeven we waarschijnlijk niet meer te wachten op bevestiging dus.

Wie zelf een blik wil werpen vindt de Finse ondersteuningspagina van de Galaxy S5 Mini HIER.

Beste Galaxy S5 Mini deals per provider

Praat mee