En daar is hij weer: de Samsung Galaxy K (a.k.a. S5 Zoom)

Over de Samsung Galaxy S5 Zoom weten we inmiddels eigenlijk al alles wat er te weten valt, inclusief het feit dat het toestel door het leven zal gaan als de Galaxy K. Maar het aantal foto’s van het apparaat bleef tot nu toe beperkt tot één. Vandaag komen er twee bij.

samsung-galaxy-k-1 En daar is hij weer: de Samsung Galaxy K (a.k.a. S5 Zoom)

En inderdaad, je ziet het goed: de betrapte Galaxy K draagt op deze foto’s een doorzichtig beschermhoesje, terwijl de lens met zijn 10x optische zoom fier naar buiten prijkt.

Maar het is één ding dat nogmaals duidelijk wordt: de Galaxy K is een stuk slanker dan zijn voorganger, de Galaxy S4 Zoom, waardoor het apparaat net iets meer smartphone blijft. Maar dan wel met die flinke lens natuurlijk.

samsung-galaxy-k-2 En daar is hij weer: de Samsung Galaxy K (a.k.a. S5 Zoom)

 

De Galaxy K kan kiekjes maken met een resolutie van 20 megapixels, en de lens biedt – zoals gezegd – 10x optische zoom, een Xenon flitser, en optische beeldstabilisatie. Verder vind je aan de voorzijde van het toestel een 4,8 inch 720p beeldscherm, terwijl rekenkracht geleverd wordt door Samsung’s nieuwe hexacore processor met zes rekenkernen.

Samsung zal de Galaxy K op 29 april lanceren, in Singapore, waarna deze – zo gokken wij – eind mei, begin juni in de winkels zal belanden.

(via 1, 2)

 

Galaxy deal tips

Praat mee