De Samsung Galaxy S5 in water deel 2: de wasmachine!

Een tijdje geleden kon je al zien dat de IP67 certificatie inderdaad betekent dat de Samsung Galaxy S5 prima tegen water kan. Maar laat zijn of haar toestel nu 30 minuten in een bak met één meter water liggen? Is het niet veel logischer – ahum – dat je ‘m bijvoorbeeld per ongeluk in de wasmachine stopt?

samsung-galaxy-s5-water-ip67-wasmachine De Samsung Galaxy S5 in water deel 2: de wasmachine!

Dezelfde mensen die vorige week al een Galaxy S5 overreden met een flinke SUV gingen nu aan de slag met een zwembad en een wasmachine. In de onderstaande video kun je zien dat het toestel ook na een uur onder water – veel langer dus dan het gecertificeerde halve uur – gewoon zijn ding blijft doen. Tijd dus voor een 50 minuten durend wasprogramma, wat in principe natuurlijk niet binnen de IP67 certificatie valt. Maar ook deze wasbeurt doorstaat de Galaxy S5, zij het met een kleine onderbreking om wat vocht weg te vegen.

Maargoed, het is dus duidelijk dat de Galaxy S5 heel wat kan hebben. Kijk zelf:

(via 1, 2)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee