Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy Note 2 van start (in Frankrijk)

Passend bij recente geruchten, is Samsung vandaag begonnen met het uitrollen van de Android 4.4 KitKat update voor de Galaxy Note 2. Als eerste komen Franse gebruik(st)ers aan de beurt.

samsung-galaxy-note-2-android-4-4-kitkat-update Android 4.4 KitKat update voor de Samsung Galaxy Note 2 van start (in Frankrijk)

Nog niet zo lang geleden dook het nieuws op dat de langverwachte Android 4.4 update voor de Galaxy Note 2 vanaf eind april zou worden uitgerold. En inderdaad, de kop iser nu dus af.

De update brengt een aantal veranderingen naar het toestel, zoals een vernieuwde en snellere interface, en een aantal andere features.

Samsung kennende dient de update in Frankrijk als een proefballon. Als alles verder goed verloopt zullen ook andere landen de update binnen afzienbare tijd krijgen. Wanneer we de update in ons land kunnen installeren is dus nog niet bekend, en is, zoals gewoonlijk, ook nog afhankelijk van of je een unbranded toestel, of een branded toestel van een provider hebt.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. benny zegt

  nou oke note 2 krijgt een update maar die s3 mini dan ik heb gt-181900 dusook of toch nog niet want ik vindt dat niet goed van samsung nieuwe gsm eerst en dan de oude gsm moet ook mee samsung of toch niet

 2. dinant de kruijff zegt

  Heb toevallig een franse note 2 dus een update ontvangen naar kitkat werkt goed betere batterij prestaties, de hardware werkt nu ook beter dwz heb een betere score dan voorheen getest met Amtutu benchmark score is nu 22177 was voorheen 20789 moet zegen dat alles nog soepeler verloopt en dat het batterij verbruik beduidend is afgenomen. al met al een prima update heb verder geen problemen ontdekt.

 3. peter zegt

  ik heb het toestel geflashd met android kitkat
  heb nog niet zoveel nieuws gezien er zijn 2 apps toegevoegd en verder zijn de iconen van bv de batterij en wifi enz wit geworden jammer dat er geen nieuwe dingen verder zijn toegevoegd zijn over de batterij gebruik kan ik heel kort maar duidelijk over zijn WAARDELOOS

 4. Sjaak zegt

  Ook mijn note 2 geflashed. Een ding is mij ook heel duidelijk BATTERIJ IS ZEKER WAARDELOOS. Kan niet eens een dag mee. Pfffff

 5. Vargyl zegt

  Dat klinkt nirt goed. Ik las dat de update naar 4.3 ook al een slechte batteryduur gaf. Ik zit nog op de originele 4.1. Doe 2 dagen op een volle gsm. Wat adviseren jullie updaten 8f blijjven op 4,1?

 6. peter zegt

  Ik gebruik nu sinds 13 mei android 4.4.2 op mijn note 2 en ik moet eerlijk zeggen ik ben positief verrast
  hij bevalt heel erg goed er zijn een paar kleine apps toegevoegd die verder geen meerwaarde hebben maar onder de motorkap is er heel veel verbetert

  Ik wacht nu tot de nederlandse versie van android kitkat beschikbaar is dan flash ik het toestel terug naar 4.3 en update ik hem via de officiele weg

 7. Sjaak zegt

  Update voor mij heeft echt geen toegevoegde waarde. Hij is wel wat soepeler, maar als ik een spel aan het spelen ben zuipt mijn batterij als een gek en is echt raar als mn batterij op 15% is gewoon uitschakelt tijdens het spelen.

  Ik zou maar even afwachten.

Praat mee